Не знам за вас, но аз чакам с нетърпение. С това

...
Не знам за вас, но аз чакам с нетърпение. С това
Коментари Харесай

Валерия от Ергенът влезе в чалгата

" Не знам за вас, само че аз очаквам с неспокойствие. "  С това самопризнание победителката в " Ергенът " Валерия Георгиева заяви за присъединяване си в новия клип на попфолк артиста Илиян.

Любителката на кучета, която в действителност е модел, за сефте влиза в лекия род, а това много вбеси феновете й. Беквокалите в парчето пее Анелия, а почитателите на Илиян са във екстаз за разлика от тези на плевенчанката.

В клипа към любовната ария с типичните ориентални извивки и маанета " Черна рокля " вземат участие единствено артистът, който от дълго време не измежду най-актуалните в чалгата и моделката. Въпреки семплотата си видеото за броени часове обиколи мрежите и събра десетки хиляди гледания. На някои от фрагментите Валерия е в черна рокля, която дава и заглавието на фолк парчето, Илиян е необут, само че пък в бяло, написа " Хотнюз ".

" Пуснете си " Черна рокля " на Илиян ", прикани почитателите си хубавицата, а феновете отвърнаха с: " Във всички клипове и фотоси един и същи телешки взор " и " Ще повърна ".

Други обаче утвърждават решението на победителката да влезе в чалгата, макар че обичаният й Евгени е типичен пианист и тя би трябвало към този момент да има усет към стойностната музика. " Готина е... Истински модел, естествена.... А не като другите с ботокс и надут устни... По-добре взор на теленце, в сравнение с маймунски задник! ", хвалят Валерия последователки. " Готино се е получило ", настояват други.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР